Viime viikonloppuna oli yksi vuoden odotuimmista tapahtumista meidän perheessä.Nimittäin Lapsimessut sekä Model expomessut samaan aikaan messukeskuksessa.Tänä vuonna mies oli ensi kertaa Model expo- messuilla esittelemässä lennokkikerho raku ry:n toimintaa, joten Lapsimessuilla kiertelin lasten kanssa yksin lauantaina.Sunnuntaina saimme seuraksi ystäväni ja esikoisen kummitädin nuoremman lapsensa kanssa.Messuilla riitti nähtävää ja koettavaa.Tänä vuonna kuitenkin messuihin tutustuttiin lasten ehdoilla.Esikoisen ehdoton suosikki oli pomppulinna ja kun koko aikaa siellä en antanut pomppia, niin eikös 2, 5- vuotias järjestänyt äidin "iloksi" itkupotkuraivarit. Yleisöä ainakin riitti.

CIMG0001-normal.jpg

Esikoinen muumitaloon tutustumassa.

 

CIMG0015%20%282%29-normal.jpg

Tästä ihastuttavasta muumiaiheisesta lukunurkkauksesta oli pakko ottaa kuva, vaikka tähän ei maltettukaan tutustua tällä kertaa.

 

.CIMG0007-normal.jpg

Tässä kuvaa Model expo- messuilla olleesta Raku ry:n osastosta, jossa isäntä oli esittelemässä yhdistyksen toimintaa.

Messukeskuksessa oli samaan aikaan useita eri messuja, jotka kaikki olisi ollut kiva kiertää, mutta parin tunnin aikana ei millään kerinnyt.Lapsimessuilla oli paljon ihania lastenvaatteita esillä, mutta ikävä kyllä budjetti ei antanut myöten sen suurempiin ostoksiin, mutta ostin yhden auto- aiheisen t- paidan kuopukselle  lingon&blåberin osastolta. Samalla osallistuin arvontaan, jossa oli palkintona 50 euron lahjakortti webshoppiin. Ja voitin yhden lahjakortin! Näitä arvottiin muistaakseni kolme kappaletta.