Tänään suuntasimme koko perheen voimin malmin lentokentällä viiden vuoden tauon jälkeen järjestettyyn Air show-tapahtumaan.Tapahtuman vetonaulana oli jännittävät lentonäytökset sekä yleisölennätykset.Tapahtumassa oli mahdollisuus osallistua yleisölennätyksiin niin matkustajalentokoneella, kuumailmapallolla kuin helikopterillakin lisämaksusta.

WP_20140816_11_19_40_Pro-normal.jpg

Meidän perhe keskittyi kuitenkin ihailemaan lentonäytöksiä ja lisäksi kiersimme aluetta, jossa oli runsaasti erilaisia lentokoneita nk. maanäyttelyssä ja mahdollisuus kokeilla lentäjän taitoja erilaisissa simulaattoreissa.Alueella oli myös joitakin ruokakojuja ja Alepan kontti, josta ostimme pikku purtavaa.Lisäksi alueella oli Tivoli Sariola, jonka laitteisiin emme tällä kertaa tutustuneet.

 

WP_20140816-normal.jpg

Perheen pienimmätkin viihtyivät tapahtumassa odotettua kauemmin.Peltorit päässä lapset ihailivat lentokoneita rattaissa istuen.Ilmakin suosi sen verran, että uhkaavista pilvistä huolimatta tuli vain pari lyhyttä kuurosadetta.Ampiaisia sen sijaan oli todella paljon. Ihme kyllä kukaan ei saanut pistosta.

WP_20140816_19_53_15_Pro-normal.jpg

Alueella oli tietysti myynnissä tietysti myös kaikkea teemaan liittyvää rekvisiittaa.Me ostimme lapsille yllä olevat pienet lentokoneet, joilla leikittiinkin ahkerasti kotona.

WP_20140816_19_54_23_Pro-normal.jpg

Lisäksi ilmavoimien kojulta mukaan tarttui komeat kuvat lentokoneista.Nämä kuvat päätyvät varmasti lastenhuoneen seinälle jossain vaiheessa.Pahoittelut väärin päin olevista kuvista.Jostakin syystä niiden kääntäminen ei onnistu.