Yksi mahtavimmista äitiyteen liittyvistä asioista on lasten leikkien seuraaminen ja leikkeihin osallistuminen.Nykyään lapsille on tarjolla runsaasti erilaisia leluja.Minä olen ihastunut Brion puuleluihin, joita onkin meille kolmessa vuodessa kertynyt yllättävän paljon :) Tässä postauksessa esittelen muutaman meiltä löytyvän lelun.Minä ihastuin näiden lelujen pelkistettyyn muotoiluun ja voimakkaisiin väreihin sekä siihen, että leluissa on yleensä joku " juju" esim. vedettävissä leluissa esimerkiksi liikkuvat tuntosarvet/ häntä tai muu sellainen.

WP_20150103_19_58_45_Pro%20%281%29.jpg

Häkkihelistimet.

Näitä meiltä löytyy kaksi.Punainen ja vihreä. Molemmat on hankittu lapsille puolivuotislahjaksi.Nämä ovat toimineet rekvisiittana myös kotona otetuissa 6 kk kuvissa.Nyt ne on lasten leikeissä.Nämä säästän lapsille vauvavuodesta

WP_20150103_10_52_36_Pro.jpgAjoneuvot.

Kuvassa olevat kolme lelua on poíka saanut lahjaksi.Oikealla olevan vihreän helikopterin ostin lemppari kirppikseltä pari vuotta sitten.Siitä tämä innostus oikeastaan lähti näihin brion puuleluihin.

 

WP_20141230_20_50_42_Pro.jpg

Viimeisin hankinta: Puuhevonen.

Viime vuonna oli Brion 130-vuotisjuhlavuosi, jonka kunniaksi lelumarkkinoille tuli ihastuttava vedettävä puuhevonen. Brion ensimmäinen valmistama lelu oli juurikin puuhevonen.Tämä on niin ihana, että siitä tuli itselleni "pakko saada" hankinta, joten olihan se " kotiutettava" kaupasta meille.