Sunnuntaisin esikoinen käy seikkailujumpassa aamupäivisin. Silloin jää puolisen tuntia aikaa ulkoiluun kuopuksen kanssa. Viime sunnuntaina tutustuimme pukinmäessä sijaitsevaan leikkipuisto Unikkoon. Leikkipuisto sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Pukinmäen juna-asemalta.

Leikkipuistossa on ikään kuin neljä eri piha-aluetta: isojen piha, pienten piha, urheilukenttä sekä uima-allasalue.Leikkipuistorakennuksen edustalta on näille kaikille piha-alueille kohtuullisen hyvä näköyhteys.

Me saavuimme ensimmäisenä isompien pihaan.Isojen pihalla on rengaskeinu, isompi liukumäki, poljettava karuselli, hämähäkinseitti köysikiipeilyteline.

Isompien pihan taka sijaitsee urheilukenttä, jossa on kaksi jalkapallomaalia.Tämän vieressä on pienten piha ja pienten pihan vieressä on uima-allaspiha, jossa on uima-altaan lisäksi paljon tyhjää asfalttialuetta. Siellä on tilaa pienille pyöräilijöille, nukenrattaiden ja taaperokärryjen työntäjille :)

Me tutustuimme lähinnä pienempien pihaan. Siellä on kaksi vauvakeinua, hiekkalaatikko, kaksi eläinhahmokeinua, pieni

liukumäki ja omasta lapsuudesta tuttu pyörivä karuselli.

WP_20141012_10_19_25_Pro-normal.jpg

 

Liukumäki tuntui aluksi aika vaaralliselta pienestä koostaan huolimatta.Mutta sitten ymmärsin, että se on turvallinen, kun aikuinen varmistaa pienen käyttäjän vieressä, ettei tämä tipahda portaista. Kuopus tykkäsi eniten juuri liukumäessä laskemisesta ja vauvakeinussa kiikkuminen on myös aina mieleistä. Äidin silmää miellyttivät modernit leikkivälineet sekä pienten pihan osittainen aitaus, vaikka ihan suljettu alue ei ollutkaan kyseessä

Tästä alkakoon blogissani erilaisten tapahtumien ja paikkojen arviointi.Annan arvosanaksi 8 + , kouluarvosana-asteikolla 4-10.