Jokaiseen kesään kuuluu reissu linnanmäellä.Tällä kertaa päästiin nauttimaan reissusta osuuspankin asiakkaana.Laitteet oli ilmaiset eräänä lauantaina klo 9-13 ja tämän jälkeen oli mahdollisuus jatkaa huvittelua puoleen hintaan, mikäli rannekkeen osti ennen yhtä, jolloin huvipuisto avattiin kaikille kävijöille.Meidän perheessä on niin pienet lapset, että tässä vaiheessa olimme poistuneet jo kotiin päikkäreitä nukkumaan.

Lapset kävivät isin kanssa muutamissa laitteissa, joihin alle 100 cm mittaiset pääsivät.Koko perheen voimin kävimme alueen kiertävässä junassa ja Panoramassa, josta oli mukavaa ihailla linnanmäkeä ja helsinkiä yleensäkin.Lisäksi kävin esikoisen kanssa Kotkot-junassa.Muutoin viihdyin kameran takana kuvaamassa reissua.

 

WP_20140815%2010-normal.jpg

Olin yllättynyt siitä kuinka hyvin myös perheen pienin viihtyi laitteissa.Hänkin kävi muutamassa laitteessa.Positiivisesti yllätyimme myös siitä, että aluksi laitteisiin ei tarvinnut jonottaa lähes lainkaan. Puisto avautui jo klo 9, joten kaikki lapsiperheet eivät vielä olleet siihen menneessä päässeet liikkeelle.

Piipahdimme myös Linnanmäellä sijaitsevalla Angry Birds- leikkipuistossa, jossa oli muutamia vihaiset linnut-aiheisia leikkivälineitä.Esikoisen rohkeus ei tänäkään vuonna riittänyt laskea pitkästä putkiliukumäestä, vaikka hän muutaman kerran kapusikin portaat ylös saakka.Ehkä sitten ensi vuonna :)

 

WP_20140815%202-normal.jpg

Ennen kotiin lähtöä ostimme kolme arpaa, joihin ei voittoa osunut tällä kertaa yhteenkään arpaan.Narunvedossa voittaa onneksi aina.Tällä kertaa "saaliina" jaffa logolla varustettu pipo ja perhonen pehmolelu.Ensi vuonna sitten taas uudelleen.