WP_20141213_11_53_17_Pro.jpg

 

Tänään lähdettiin koko perheen voimin poikkeamaan malmin lentokentällä ensimmäistä kertaa järjestettyyn joulutapahtumaan. Tapahtuman avasi Antti " Kanki" Kaikkonen lyhyellä puheellaan.

kiitorata.jpg

Lentoaseman sisällä oli aulassa pari myyjäispöytää ja lapsille huone, jossa sai askarrella joulukortteja ja taitella paperilennokkeja, joita sitten sai heitellä " kiitorata 36"lla, jossa lapset heittelivät vuoroin isimiehen taittelemaa paperiliidokkia innoissaan.Myös kuopuksen mukana kulkeva lentokone pääsi testaamaan kiitorataa.

Etukäteen oli luvattu, että joulupukki saapuisi lentokoneella tervehtimään niin lapsia kuin aikuisia.Huonon lentosään vuoksi lentokone ei kuitenkaan saanut laskeutumislupaa.Mutta ei hätää, sillä joulupukki " telesporttasi" itsensä kiitoradalle ja käveli sieltä hiljakseen lentokentän sisätiloihin tervehtimään vieraita.Joulupukin kävelyä seurattiin terassilta.Samaan aikaan kiitoradalla auraushommia tehnyt lumilinko kiinnosti kuitenkin kuopusta enemmän.

lentokonero.jpgJoulupukkia kumpikin lapsukainen kävi ihastelemassa isin sylistä käsin lähempää.Joulupukin vierailun jälkeen ohjelmassa olisi ollut vielä tonttupolun kulkeminen, joloin oltaisiin päästy tutustumaan lentoaseman eri tiloihin.Se olisi ollut mielenkiintoista, mutta meidän perhe lähti tässä vaiheessa kotiin lounastamaan ja päikkäreille.joulupukki.jpg

Tapahtuma oli kuitenkin hauska.Asemalla tarjolla olevat glögi ja piparit sekä esillä olleet päiväkoti lasten koristelemat joulukuuset toivat joulumielen.